Post by creatcenotatsbac on Feb 28, 2022 16:00:01 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brawl Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brawl Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Brawl Stars 2022 version ▞▞▞
Brawl stars çox yaxşı idi, lakin dişli yeniləməsi o qədər də yaxşı deyildi. Mən sərt və ya zəhlətökən demək istəmirəm, amma həqiqətən dişli yeniləməsinin f2p oyunçuları üçün ədalətsiz olduğunu düşünürəm. Məncə brawl stars onsuz daha yaxşı olardı.
Oyun superdi mənə 548 kupada efsanevi Leon çıxdı
Buzz-ver 60-mış oyun udmuşam mənim yaşım8-di ver buzz-u😭😭😭
İki gündü oyun açmır bilen varsa yazsın
Brawl Stars Екшън xevr
suberrrrrrrrrrrrrr
Brawl Stars Projects - Behance
Mene 1 ay dir ki adam cixmir
Bu oyun uzun illər məni qane etdi, lakin bu oyun qalib gəlmək üçün heç bir ödəniş etmədi və bu oyun getdikcə pisləşir. Strategiya komanda işi və rəqabətin mükəmməl birləşməsinə malik olsa da, artıq saatlarla oynadığım oyun deyil.
Lanvin
Çoxxx gözəldir mən bu oyunu sevirəm❤️ 22 000 kupam var 46-47 xarakterim var
Mən ona 5 ulduz verərdim, amma bəzi personajlar o qədər zəifdir ki, quş demək olar ki, hər bir personaj tərəfindən bir vuruşda ola bilər, əgər onları parlatsanız, yəqin ki, daha yaxşı olardı.
oyunu seviremm amma bir efsanevi ver nolaarr supercell
Guncelliye bilmirem😭😭
Brawler.gg - Everything Brawl Stars!
Məndə 5G var və oyunlarım əsasən brawl stardan gələn bütün oyunlarda siqnalım kəsilməyə davam edir. Bir müddətdir onu oynayıram, bu, məni əsəbiləşdirməyə başlayır 😠😠😠 Wi-Fi-m var və heç bir səbəb olmadan sınmağa davam edir. uzun müddətdir ki, bu oyunu oynayıram zəhlətökən olur, bu, məni silmək istəyinə səbəb olur 😡😡😡 .20,3022.Yanvar, oyununuzun itirdiyi siqnalı düzəldə bilərsiniz, məni oyundan çıxarmağa davam edir və mən uduzuram kuboklar 😥😥
Brawl Stars Экшен qvtn
Qesy
Yaxsi oyund ama brawl pas cox bahadi 5 kupam var 12 karakterim var btawl pas cox bahadi onu 100 elmas edin yoxsa oyunu silerem
Mən yüklədim sonra güncələdim açmadı 😡😡
Dünyanın ən gözəl oyunu mənə megadan 7yazdı Pam və buzz çıxdı çox sağol Supersell
salam supercell tesukur edremkarakter cixardixina gore😘😘😘HAMİYA TOVSİYE EDREMKİ BU OYUNU YUKLESİNLER
24500 kupayam efsanevi oranim 0,2004 di hec bir efsanevini vermir
Ben oynuyorum 1 sezon bana xarakter cixmir supercelleden ID yaratmak itiyorum kod atmir yetkililer buna baxin karaktere cixma şansı çok olsun.
Gözəl oyundur ama qalib gəlmək üçün ödə dir
Bu oyun məni dəfələrlə qəzəbləndirdi. İstiqamətdə getməyə davam etmək əvəzinə bir blokla qarşılaşdığımda onu tamamilə dəyişir. Həm də personajlar arasında olduqca pis tarazlığa malikdirlər, məsələn, Edqar çox güclüdür, sürətlidir, güclü zərbələr vurur və olduqca yaxşı müdafiəyə malikdir. Onu dayandırmağın yeganə yolu ya super, ya da gadget sahibi olmaq və onu çaşdırmaqdır. Bütün döyüşçülər heyrətə gələ bilmir, Edqarı öldürmək demək olar ki, mümkün deyil.
Burdan supercell səlahiyyətliləri nə səslənirəm yeni bravvl pass sezonu gəlir hamı alır yəni pulu olanlar amma mənim kimilər ancaq denir bravvl pass pulsuz versiz puanimi 5e cixararm
Bu yaxşı oyundur, bu, tarixidir ki, supercell yüksək kuboklar qazandığınız zaman komanda yoldaşları daha da pisləşir.
Yenə eyni prablem. Güncəlləmə gəlib amma güncəlləməy olmur
Ən sevdiyim savaş oyunlarından biridi.Amma bu son güncəlləmələrdən sonra oyuna girmək mümkün olmur bir neçə gün keçəndən sonra işə girir
Brawl Stars የእንቅስቃሴ ezzd
Əlaaaaaa oyundu sizə kömək edirəm ki, bu oyunu oynayasız
Bu oyunu 5 ulduzla qiymətləndirdim. Amma indi oynadığım HƏR BİR OYUNDA gecikmə mənim üçün çox pisdir. Mənim üçün demək olar ki, oynanılmazdır. Onu silməməyimin yeganə səbəbi bu oyuna çox vaxt və səy sərf etməyimdir. Lag bağlantısı problemləri həll olunana qədər ona 2 ulduz verilməsi. Mən hələ də inanılmaz sürətli telefon olan OnePlus 7T-də oynayıram. Həmçinin, Wi-Fi və ya mobil rabitə ilə bağlı problemlər eynidir. Böyük sürət və əlaqə, lakin hələ də ciddi problemlər var.
Mən nə edəcəyimi başa düşmürəm. Mən telefonumu ən son versiyaya yenilədim və yaxşı wifi ilə oynayıram, lakin dişlilərin yenilənməsindən bəri iv çox pis geri qalır. İv hər oyunda davamlı olaraq geri qalmaqdan son 2 gündə 200 kuboku əydi. Mən oyunu dəfələrlə sildim və endirdim və heç bir proqram geridə qalmır və ya döyüş ulduzlarından başqa belə dəhşətli bir əlaqəsi yoxdur.
Bu oyun super hamıya tövsiyə edirəm 43870 kupayam bütün karekterleim var ash də dahil lolada aldım 18 ci kamedeyem
Açılmırrrr Güncekkeme
Güncellenir
Salam hamıya süpər oyundu süpersele sonsuz salamlar sizi çox sevirəm süpər oyundu mənim karetderim 19 dənədi kupam 40874 kupayam 5000 kupaya girməyə az qaldı inşalah 5000 kupada mənə karetder verər nolar karetder verin mənə süper sel😎 2 həftədi mənə karetder ver😟
oyunu sevirəm amma oyun tapmaq ümumiyyətlə çətindir. Bunun bir bəhanəsi olduğunu düşünmürəm, çünki proqram mağazalarının ən populyar oyunlarından biri üçün heç kim onu oynamır.
Crazy Kick! Аркадни zpqt
Düşünürəm ki, bu, dostlarınız və ya ailənizlə oynamaq üçün çox əyləncəli proqramdır. Reklam yoxdur və ya azdır, hər gün pulsuz bir Element var və bu, oyunçuları oynamaq üçün pulsuz oynamaq üçün yaxşı bir oyundur. Buna görə də bu 5 ulduzu qiymətləndirdim
Çox gözəl oyundu özüm oynayıram 4 hesabım var birincisi 51000 kupadı bir dənə ash yoxdu ikincisi 32000 kupa 42 xarakterim var üçüncüsü əlavə 15800 kupa 30 xarakterli griff var dördüncüsündə 6600 kupa 25 xarakterim var 4 kromatik var 2 destansı. Hələ bir dənə hesab çaldım 15000 kupa gəldi 43 xarakter var. Amma oyun yaxşı deyil çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooox çox yaxşıdır.
20.000 manat. Karakterim 47. Destansilar enderler super enderler tam. 3 efsom var
Gears qaraj satışının təşkilinə ekvivalent "strategiya qatı" əlavə edir. League of Legends və ya başqa bir şey kimi olmağa çalışır. Çox mürəkkəb. Silindim və mən 2018-ci ildən oynayıram. Mən qadcetlərin başqa versiyası haqqında öyrənmək istəmirəm, lakin daha çaşdırıcıdır. Əla oldu, amma bu köpək balığını tulladı.
FHN və ha f
Layiqli oyun, lakin problemləri var, yenilənmə xətası mənim hər şeyi itirməyimə səbəb oldu və mən bu oyuna yaxşı bir neçə dollar xərclədim və yenidən oynamaq motivasiyasını tamamilə məhv etdim. Id hətta bunu düzəltmədi
Bu oyun uzun illərdir oynayıram və heç vaxt köhnəlmir. Həmişə yeni yeniləmələr və oyun tərzini bir az dəyişdirən yeni döyüşçülər çıxır.
Düşünürəm ki, bir dəfə yenidən rəy yazmağın vaxtı gəldi, brawl stars mütləq əla oyundur, xüsusən əlavə bir neçə dəqiqəniz olduqda oynamaq lazım olan bir şeydir, bu bir strategiya oyunudur və güman edirəm ki, şansınızı da deyə bilərsiniz. oyun, bütövlükdə əla oyun mütləq məndən endirmə!
İnternet zəif oldugundan oyun zay llub
Oyun cixandan 4 ay sora endirdim o vat amma maraqsiz idi 7,8 hesabimi caldilar bezileri banlandi indi 1 idiki oynadiqim hesabimda 24400kupayam 45 karakderim var 👍🏻🥱 pulda vururam hamiya tovsuye edirem 👍🏻❤️
Cox zor oyundu
Brawl Stars is a free-to-play multiplayer shooter game. Where players battle each other in several online battle modes with varied goals
İd e baglanmisam amma oyunu silib yukleyende yuklenmir
Eh işte