Post by creatcenotatsbac on Feb 28, 2022 16:06:11 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ניסיון חינם ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop Origin! Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
משחקים נהדרים פשוט שונאים שאתה צריך לשלם כדי להיפטר מהפרסומות.
זה כיף אבל הפרסומות פשוט יותר מדי
אהבתי את זה עד השינוי למקום שבו לא אתה לא יכול עד שמטבעות עכשיו אתה צריך לקנות אותם. 1🙄
אני נותן לזה רק כוכב אחד כי לא משחק אחד ושיחקתי 167 רמות אי פעם נראות כמו כל דבר שהם מפרסמים את המשחק הזה איתו אין רמות מגניבות זה הכל זהה לכל משחק Bubble Pop אחר. בעיני זו פרסומת שקרנית ושווא. ואני פשוט לא מתכוון ללכת על זה יותר אז אתה הולך להוציא ממני רק כוכב אחד. כמו כן, אין לו אפשרות בועה שלישית אז הרבה מהפעמים שנתקעתם עם בועה אי אפשר לקפוץ איתה שום דבר.
סופר כיף, אבל יותר מדי פרסומות
שיבוט Puzzle Bobble הגון מותאם היטב לנייד יש לו את המשחק החינמי המניפולטיבי הרגיל שכולנו מכירים, אבל לא מוגזם. אני ב-147 רמות בלי לשלם. אין לו שום המתנה לשחק טיימרים! 👍 הבעיות האמיתיות היחידות הן כאשר מתחילים רמת בוס, בדיוק כשאתה הולך ללחוץ על כפתור ההפעלה, חלון קופץ של £2.99 מחליף אותו😡 ודבר שבו ברגע שאתה מגיע לחזה על מפת העולם, יש לך מגבלת זמן להגיע ל- מפתח למטבעות בחינם🙄. החוכמה היא להפסיק לשחק ברמה שלפני.
עד כה כיף אם כי שיחקתי רק עד רמה 30. נראה שפרסומות צצות לעתים קרובות כל כך עם המשך רכישות של משחקים; מה שהופך את זה לבלתי אפשרי להיכנס לקצב עם המשחק.
אתה לא מקבל מספיק תורות חינם בכל רמה במשחק הזה, זה מאוד קשה לעבור את המשחק. אני אפילו לא רוצה לשחק בו יותר בגלל המצב הזה. אני יודע שזה נהיה קשה יותר בכל רמה אבל אנחנו צריכים לקבל הזדמנות לקבל בועות נוספות כדי להמשיך את המשחק.
המשחק הטוב ביותר בידיים למטה!!! אני מתכוון לזה, המשחק הזה גרם לי למחוק את 13 המשחקים האחרים, משחקים טובים, כן, אבל משחקים נהדרים אין מצב. כולכם עיצבתם מושלם, אתם ממש יכולים ליהנות!!! משחקים אחרים, לא, אני הולך להיות מונוגמי, אני שייך בלעדי לפופ בועות עכשיו.🤩
פעם אהבתי את המשחק הזה, אבל עכשיו הוא נהיה מגוחך, לא נותן לך מספיק בועות אפילו להתקרב לניצחון
קראתי ביקורות אחרות על איך המשחק נעשה קשה יותר אחרי 170 והן צודקות. ברור שהמשחק מתוכנן כדי לא לתת לך את בועות הצבע הדרושות ובסופו של דבר אתה צופה בפרסומות רבות. זה מובן כי ככה הם עושים את הכסף שלהם. למה להשקיע את הזמן בפיתוח אפליקציה אם לא יוצא לך ממנה כלום? אז אני מקבל את זה. אבל זה כבר לא כיף כשאתה נתקע ברמות אפילו כשאתה משתמש בבוסטרים וצופה במודעות. תודה לכם המפתחים על רמות ההתחלה המהנות. מוחק.
לא שיחקתי הרבה זמן אבל זה כיף ומרגיע עד כה ואני נהנה מאוד.
ממש לא מתרשם... האפליקציה כל הזמן נסגרת או כשאתה צופה בסרטון היא מחזירה אותך ישר למסך הראשי אז אתה מאבד את הרמה שהיית בה.. תקלות רציניות שלא היו שם אתמול... בדיחה מוחלטת!!! מספיק גרוע שאתה מבלה יותר זמן בצפייה במודעות חסרות טעם מאשר במשחק
המשחק הזה כיף, ואני מבין את המודעות, אבל הן לא חייבות להיות אחרי כמעט כל רמה. זה גם לוקח 3 פעמים שונות כדי לצאת מהמודעה..
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Puzles fexg
כיף, קל לכוון אבל מתסכל כשאתה משיק צבע שונה ממה שבחרת. מודעות לא מחמירות כמו רוב המשחקים.
המשחק נהיה קשה יותר ככל שאני מגיע לשלב הבא. אני נהנה מהטיפוס במעלה הרמות. שומר על העניין שלי במשחק למרות שהתוספות רבות.
המשחק הזה מפסיק להפסיק!!!!
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Puzzle vbg
כיף, מהיר ועוזר לי לשמור על חדות.
קל ומרגיע לשחק.
הפרסומות מעצבנות. כמה עולה המשחק? אני לא מוצא את המחיר של המשחק הזה בשום מקום?
כשאני לוחץ כדי לקבל את 3 ההצגות הנוספות בסוף, המסך נסגר ואני מאבד את ההתקדמות שלי ואת האפשרות ל-3 ההצגות הנוספות. רק התחילה הבעיה ביומיים האחרונים. מעצבן מאוד!
עוד משחק חמדן! הנקודות שלך נכנסות לקופה כדי שתוכל לבזבז את כספך בקניית הנקודות שלך (מטבעות) בחזרה! אה ופרסומות אבל אתה יכול להוציא את הארנק כדי להיפטר מהם. אל תבזבז את זמנך או את כספך
ובכן, הגעתי לרמה 120. ואז זה הפך לבלתי אפשרי בלי להוציא כסף
אני אוהב את המשחק, אבל אני לא יכול כל חיי להבין איך להשתמש בקופה. אני גם לא יכול לראות איפה אני יכול לבזבז את המטבעות שלי.
שני אגודלים MEH! ובכן, אם לא קיבלת את כל 3 הכוכבים, והיית רוצה לנסות שוב, אין להם כפתור "רמת הפעלה חוזרת". במקום זאת, אתה צריך לחזור למפה ולבחור את הרמה שהיית בה זה עתה. בשלב הבא ב"כמה מחורבן המשחק הזה", אתה מסתמך על ה-RNG שייתן לך את הצבע הנכון. לבסוף, למה אני לא יכול לגלול לראש הרמה? אני רוצה לראות מה יקרה אחר כך, מכיוון שהצבעים האלה לא הולכים לשום דבר כאן למטה! (תראה למה אני מתכוון אם תבזבז את זמנך במשחק).
זמן מותניים מהנה. הקפאה תכופה לדקה ומודעות עם מסכי ספירה מרובים לאחור, כל כך מעצבן שלא התקנתי את זה.
זה משחק מהנה אבל אם אתה מתחיל לנצח יותר מדי זה פשוט מתחיל לרמות. לפעמים הבועה לא הולכת לאן שהמשחק אמר שהיא עומדת ללכת. לפעמים זה יעבור 5 סיבובים או יותר מבלי לתת לך צבע שאתה יכול להשתמש בו. לפעמים המשחק פשוט נתקע כשאתה מתקרב לניצחון.
אני אוהב את המשחק הזה יותר מדי, זה יכול להפחית את הכוונות שלנו ולהגדיל את היכולת שלנו
משחק מהנה וממכר. מאתגר אבל יש כמה רמות שלא מתפקדות כמצופה. אני ברמה שבה כאשר Bubble Pop Origin! נפתח זה פשוט תלוי על מסך שבו כתוב 'הליגה נגמרה!' - תיבה 'התוצאות שלך' שהיא ריקה ואז תיבה נוספת שרק אומרת 'טוען...'. לבסוף יש סמל שעון שנמלה אומרת 'סיים'. האם המשחק תקוע או שזה הסוף כי אני לא יכול להמשיך. כל עזרה תתקבל בברכה.
אני לא אוהב איך כל המטבעות נכנסים לחזיר. אנחנו צריכים להיות מסוגלים להשיג לפחות חצי. אני לא יכול לקבל אף אחת מהפרסומות כדי לקבל בונוס כלשהו ואני לא אשלם כדי לקבל בחזרה מטבעות שזכיתי בהם. אז איך אני אמור להשיג מטבע D
כיף ומאתגר, אבל לא יותר מדי.
Metal Wings: Elite Force پرتحرک flvk
סרטונים לא ייטענו, מאז העדכון. פשוט נתקע במעגל האימתני.
דרך טובה להעביר זמן קצר
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Puzzle zeh
זה המשחק הראשון שמצאתי שהופך אותו לבלתי ניתן לשחק אם אתה מפעיל מצב טיסה כדי לדלג על פרסומות. לאחר הרמה, המסך יתעמעם והוא ינסה לטעון את המודעה ולא מאפשר להקיש בכל מקום במשחק. יש לו גם מודעה אחרי כל רמה ברגע שאתה משחק 10 רמות בערך. אם אתה מהיר, אתה יכול לדלג על המודעה לאחר 5 שניות. אם אתה לא מהיר, כפתור הדילוג נעלם ואתה נאלץ לצפות בכל הפרסומת של 30 שניות....כל... בודד... רמה...
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Головоломки dfv
אני פשוט אוהב את המשחק, זה הופך לאתגר קשה יותר ככל שאתה מתרחק. צריך להפסיק לשים כל כך הרבה פרסומות במשחק.
האפליקציה נסגרת באמצע המשחק וגורמת לך להתחיל מחדש. זה פלא שהגעתי ל-lvl 678. דרך לאבד שחקנים!
נהנית עד כה. המודעות אינן מכריעות והמשחק מעט מאתגר.
זה משחק מהנה שאני אוהב את הדרך שבה הבועות קופצות לא התנגנו הרבה זמן אבל אני חושב שאשחק יותר כשזה יהיה יותר מאתגר
לא מדויק. מַרגִיז!
3 כוכבים מספיקים כי המחיר לקניית כרטיסים מוזהבים יקר מדי רק למשחק כזה. נא לשקול מחדש. האם אתה מבין
המון מודעות, אבל זה גבה ממני רק 1.99 דולר כדי להסיר אותן. מסיבה כלשהי, המשחק הזה היה בחיפוש משחק ללא פרסומות, למרות שזה לא היה נכון. זה דומה לזה שהיה לי קודם, אם כי הגרפיקה הרבה יותר טובה עכשיו.
לא יודע מה המפתחים עשו אבל זה נסגר ומפעיל מחדש כמעט כל משחק. לא עשה את זה קודם. מסיר התקנה