Post by creatcenotatsbac on Feb 28, 2022 16:18:31 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ DesignVille: Merge \u0026 Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DesignVille: Merge \u0026 Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık para ▞▞▞
▞▞▞ DesignVille: Merge \u0026 Design 2022 version ▞▞▞
Onu çok seviyorum, zor ama kendin istediğin gibi dekore etmeyi seviyorum
kapıdan içeri giremedik para bitti oyun oynamıyo pehhhh sevmedim
Bu oyunu oynamayı gerçekten çok seviyorum çok eğlenceli ama 2. bölüme girdiğimde oyunum aniden çökmeye başladı hatta kaldırıp tekrar yükledim ama yine de oynayamıyorum lütfen düzeltin bu sadece benim telefonum mu yoksa benim telefonum mu bilmiyorum oyun.
Eğlenceli ve sakinleştirici.. En önemlisi oyuna devam etmek için ihtiyacınız olan şeyleri toplamak çok kolaydı.. Çok beğendim!
DesignVille: Merge & Design Quebra-cabeça khw
10. Bölüme geçtim günleridir bekliyorum ama güncellemeye gelmedi. Tüm deden bitirdim yeni görevde değil. En kısa plan güncelleme planı istiyorum. Zevkli bir oyun...
Oyuna yeni başladım, şimdilik iyi görünüyor ama her zaman çöküyor gibi görünüyor. Bazen yüklenmezse bile.
DesignVille: Merge & Design Rompicapi upv
Bubble Shooter Rainbow Jumboq ibwy
Lütfen hataları düzeltir misiniz?Bu şeylerin hepsi siyah!
Sadece seviyorum . Oynamak çok eğlenceli !!
Bu oyun gerçekten eğlenceli, ama çok hızlı bir şekilde bir şey fark ettim. Her şeyden önce, oyunu bir nedenden dolayı yeniden yüklerseniz, önceki bir oyunu yükleme seçeneği yoktur. Temelde tüm ilerlemeyi kaybedersiniz. Fark ettiğim başka bir şey de, mobilyanızı aldıktan sonra, basılı tutarsanız ve "depolama" seçeneğine dokunursanız, ki bu seçeneğin içinde ok olan bir kutuya benzeyen seçenek olduğunu varsaymak güvenlidir, mobilya tamamen kaybolur. odaya geri dönmeden.
Bu oyuna 1 bile çok çok kötü Bi oyun asla indirmeyin
ben daha yeni oynamaya lakin bayıldım oyuna tam kafa dağıtmalık
Komik
Beğendim
Telefon oyununu dizüstü bilgisayar oyununa bağlamanın bir yolu olmalı. İki farklı seviyedeyim. Sinir bozucu
Bu oyun en iyisi
Korkunç aksaklık çok fazla. Bir sonraki haritaya geçemiyorum çünkü her seferinde hata alıyorum. Kapattığı mağazaya gidemiyorum. Bu korkunç. 😠
❤❤❤👍👍
iyi
İlerlemek için bir parça alamamak
sıkıcı oyun. Benim fincan çayım değil. Kurulumdan sonra 3. günde sıkılıyorum. Bir yıldız verdikten sonra puanımın neden silindiğinden emin değilim. Bu yüzden tekrar değerlendirin.
Yeni güncellemeler ne zaman gelecek uzun zaman olacak gelmeyecekse kaldırıcam oyunu!
Shure için eğlenmek!!
DesignVille: Merge & Design Kirakós játékok ido
Bu oyunu oynamayı ve bir şeyleri bir araya getirmeyi çok seviyorum. 🌙🌈
Elmas toplamak zor
Eğlenceli bir deneyim ve yaratıcı. Evinizi dekore etmeyi seviyorum.
çok eğlenceli oyun
Şu donma ve kasma olayını halledin lütfen
şimdiye kadar eğlenceli
En son güncellemeden beri oyunu oynayamıyorum, neredeyse kaldırmaya hazırım!
Bu oyun o kadar harika ki bayıldım ama telefonumda açmayı reddetmiş olmasına rağmen hala güzel oyun güzel ama plz en azından oyunun boyutunu küçültebilirsin sanırım çünkü oyun çok ağır o yüzden telefonumda açılamıyor
Çok eğlenceli ama enerjiniz ve mücevherleriniz çok çabuk tükeniyor ve yeniden doldurulmaları için çok uzun zamanınız var.
Oyun çok sütükleyici istedigin onun Seyi yapabiliyırum ben çok beyendim rastgele fjkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmkdkdmdndkdnjdkfjdjdkdmdmk
Daha fazla bir bölümü keşke
çok ıy
Bu oyunu seviyorum, diğer tüm 2 oyunu birleştirmeyi denedim ve bu, oynamak için en iyi ve en eğlenceli olanı. Sonunda böyle gelişmiş bir oyun yarattığın için teşekkürler
bu oyunu seviyorum