Post by creatcenotatsbac on Feb 28, 2022 16:21:34 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Spirit of Justice ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Spirit of Justice IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoxlu sikkələr sındırılır ▞▞▞
▞▞▞ Spirit of Justice 2022 version ▞▞▞
Ace Attorney seriyasını bütün qəlbimlə sevirəm! Qrafika yenilənir və musiqi də eyni dərəcədə yaxşıdır! DLC kostyumları hər dəfə məni incidir!
ən yaxşı oyun var
Hələ də ən yaxşı Ace Attorney oyunlarından biri. Bu, xüsusilə 3D qrafika, kəsik səhnələr və musiqidə çoxlu ciladır.
BU BİR ŞAHDƏDƏDİR, pula dəyər babbyyy
Ace vəkil oyunundan istədiyim və gözlədiyim hər şey.
Ekranın əvvəlcə telefonuma uyğun gəlməməsi və hətta ekrana toxunmadan mesajları atlayacağı bəzi mətnlərin atlanması kimi bir neçə texniki problemdən başqa, bu çox əyləncəli idi və deyə bilərəm ki, Ace Attorney seriyasına fərqli giriş. Spiritlər Dual Destinies-dən daha ifadəli və cilalıdır və hekayə qövsləri hələ də evə yaxın olarkən Ace Attorney normasından ayrıldı. Növbəti girişi əldə etmək istəyən serialın pərəstişkarısınızsa, mütləq qiymət etiketinə dəyər.
layiqli liman. ən böyük problemim davamlı olaraq aldığım səs səhvidir. ard-arda 10-15 dəfə oyunu açıb-bağlayandan sonra heç nə eşitmədiyim üçün səsim tamamilə kəsilir
Spirit of Justice ผจญภัย yyo
Pixel 3-də sağ tərəf kəsilib. Lütfən, düzəldin
Yaxşı oyun, amma nədənsə o, saxlama fayllarımı yeyir. Bunu düzəldə bilsən, mən oynaya biləcəyəm.
Noutbuk ilə yeri araşdırdıqdan sonra 2-ci halda çökür. Bundan sonra davam etmək mümkün deyil.
Gözəl qrafika, maraqlı yeni oyun. Buna dəyər!
Ace Attorney oyunlarında həmişə olduğu kimi əla süjet.
Keçirə bilməyəcəyiniz çox əhəmiyyətsiz dialoq.
Bu oyun mütləq Ace Attorney mirasına uyğundur!
Notch ekran dəstəklənmir? Ekran sağ tərəfdən kəsilir, ona görə də hələ də bir qədər oynanılır. Zəhmət olmasa düzəldin.
Pixel 2 xl uyğunsuzluğu ilə məhv edilmiş həqiqətən əla oyun. Zəhmət olmasa bunu yeniləyin, mən onu həqiqətən oynamaq istəyirəm.
Hər şey əladır. Telefonumda çox seliqeli işləyir. Hekayəni və personajları sevirəm.
Bu oyunla çox gözəl vaxt keçirdim və elə bildim ki, bütün oyunlarda nəzərdə tutulan emosiyaları yaşayıram. Yeganə mənfi cəhət odur ki, daha uzun deyil.
Möhtəşəm. Hələ ən yaxşısı! Ən yaxşı yeni xüsusiyyət son dialoqa baxmaq imkanıdır. Hekayə, personajlar, animasiyalar, yerlər, geri çağırışlar və sirlər hamısı mükəmməldir. Siz onu sevəcəksiniz.
The Secret Society: Mystery Adventure svh
Honor 10 (18:9 nisbəti) və Honor 20 (19,5:9) modellərində ekranın bir hissəsi kəsildi. Oynamaq mümkün deyil.
Bu heyrətamiz, çox cəlbedici və əyləncəlidir!
əla
Çox güman ki, istifadə etdiyiniz möhtəşəm Ace Attorney oyunu. Oyun indi mənim Galaxy S10 ilə düzgün işləyir
Spirit of Justice Petualangan yklx
Data üzərində işləmir
Ekranla bağlı problemləriniz olanlar üçün, android oyunun 18:9 displeyləri dəstəkləmədiyini düşünür və onu söndürür. Telefonunuzun parametrlərində onu aktiv etməyə çalışın ki, bütün ekrandan istifadə etsin. Bəlkə də adi ev və geri düyməsi əvəzinə tam ekran jestlərindən istifadə edə bilərsiniz.
Çox tövsiyə olunur.
Ekranı kəsilib.
Yaxşı hekayə
Oyun mənim üçün qənaət etməyəcək. Bu, həqiqətən sinir bozucu oldu, çünki ilk işin yaxşı bir hissəsini oynadım, ancaq onu əsas menyuda davam etdirə bilmədiyimi gördüm. Redaktə: nədənsə geri qaytarma düyməsi işləmədi. Bu daha da ağırlaşdırır. Əsasən faydasız bir oyun üçün pul ödədim. Mən yenə də birinci halda oynamağa çalışdım və əvvəlkindən də irəli getdim, amma qənaət etmədim! Özümü aldadılmış hiss edirəm.
Mən bundan həzz aldım. Yeganə böyük şikayətim odur ki, Courtroom Revolutionare rok mahnısı kimi düzgün səslənmir və siz heç bir mənalı eysdə Athena rolunu oynamırsınız, hətta onun kimi ifa etdiyiniz tək ifa da hekayə üçün heç də vacib deyil, amma heç olmasa bu iş əyləncəli idi.
Spirit of Justice Приключенски nfb
Telefon ekranının nisbəti və ya düzəldilməli olan hər hansı bir şey xaricində, bu, 3DS oyununun möhkəm portudur. Redaktə: Görünür, düzəldilib. Harada və necə bilmirəm.
Spirit of Justice Eventyr ddtx
Galaxy s8-də qrafika hamar və gözəldir. Heç bir səhvlə qarşılaşmadım.Avtomatik qənaət əladır, lakin ona güvənməyin və proqramı bağlamağa məcbur etməyin. Onun digər oyunlardan bir dəstə simvol olması və siz onların bacarıqlarından necə istifadə etdiyiniz xoşuma gəldi.